Kedves Kollégák!

A New Instant kongresszusi iroda szervezésében a Menthető Végtagokért Alapítvány és a Debreceni Egyetem Traumatológiai Tanszéke támogatásával ismét megrendezi 2021. március 24-25-26-án, a „Diabéteszes/neuropátiás lábszövődmények kezelése és megelőzése” (DE ÁOK/2021.I./00134) tudományos továbbképzést, mely a jelenlegi pandémiás helyzetre való tekintettel online formában kerül lebonyolításra.

A tanfolyam akkreditációja a szabadon választható kategóriába tartozik, a tesztírást követően szakma szerinti pontszámként elszámolható 48 pont

 1. intenzív terápia
 2. belgyógyászat
 3. belgyógyászati angiológia
 4. bőrgyógyászat
 5. diabetológus
 6. érsebészet
 7. geriátria
 8. háziorvostan
 9. igazságügyi orvostan
 10. kézsebészet
 11. ortopédia
 12. ortopédia és traumatológia
 13. oxyológia és sürgősségi orvostan
 14. radiológia
 15. rehabilitációs medicina
 16. reumatológia
 17. sebészet
 18. traumatológia

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Magyar Orvosi Kamara Pest Megyei Területi Szervezete rendezett tagdíjjal rendelkező tagjai részére térítésmentes, mert a 30.000,-Ft összegű részvételi díjat a tagi szolgáltatási keretből biztosítjuk.

REGISZTÁCIÓ: Részvételi szándékát kizárólag a meghívóhoz csatolt jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével jelentheti be, levél vagy email formájában a csatolt információk szerint. Jelentkezési lapot megtalálja: http://newinst.wixsite.com/diablab2021 oldalon is.

A tudományos ülés szakmai hátterét és szervezését a Menthető Végtagokért Alapítvány biztosítja Dr. Mecseky László, Dr. Rozsos István és Szalkay-Szabó Anna irányításával.

Őszintén reméljük, hogy a Kollégák minél nagyobb számban kihasználják ezt a lehetőséget.

Kollegiális üdvözlettel:

Dr. Farkas József

a MOK Pest Megyei Területi Szervezet

elnöke

 

Kapcsolódó dokumentumok